CleancoCleanco

Historien om Rengøring-Kbh

Rengøring Kbh blev grundlagt i 2005, og har siden været en stabil leverandør af rengørings ydelser.

Vi leverer den professionelle rengørings service, der er nødvendig for at medvirke til et godt arbejdsmiljø. Det mener vi er vigtigt for din virksomhed.

Vores mangeårige erfaring betyder, at vi kan varetage rengøringsopgaver af alle størrelser. Både små, mellemstore og større virksomheder og offentlige institutioner. Naturligvis tilbyder vi også rengøring til private.

Vores stab af Restaurations personale er i stand til at træde til med kort varsel hvis din restaurant står og mangler f.eks. en opvasker. Vi har dygtige og mødestabile medarbejdere, der altid har den relevante erfaring og baggrund for at løse netop dit behov.

Vi sætter vores kunder i fokus og vores samarbejde bygger på gensidig ærlighed og tillid. Det er derfor også vigtigt for os, at vores kunder kan byde deres gæster, kunder og medarbejdere velkommen i ordentlige omgivelser.

Kvalitet er et aktivt begreb hos Rengøring KBH. Vi bestræber os på at levere rengørings løsninger af meget høj kvalitet og med en høj servicestandard, hvor kunden er i centrum.

De materialer vi benytter i vores produktion, er blandt branchens mest allergi- og miljøvenlige. Det syntes vi at både Dine medarbejdere og vores medarbejdere fortjener og ikke mindst, vores natur.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Rengøring Kbh

Vision

Vi ønsker at være den førende rengørings virksomhed inden for bæredygtig rengøring. Vores personale skal være glade for at være ansat hos os og vores kunder skal have den bedste service i branchen.

Mission

Vi ønsker at have kunden i fokus og levere den bedste ydelse i branchen. Vi vil arbejde målbevidst på at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og vi ønsker at benytte allergi- og miljøvenlige produkter i vores produktion.

 

 

Modtag et Tilbud

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud

    8 - 17

    Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8 - 17. Udfyld formularen til venstre eller ring til os og få en snak om dit rengøringsbehov.

    Ring på 50441456 / 28862733

    Vi hjælper, altid.

    Vi kan stille mandskab og ydelser alle ugens dage, året rundt. Vi er klar over at din virksomhed måske ikke står stille og derfor er vi naturligvis klar til at hjælpe dig uanset hvornår på døgnet eller året.