CleancoCleanco

Restauration

Vi ved at Jeres gæster og kunder forventer høj kvalitet af Jer, derfor er det vores målsætning at levere den højeste kvalitet i branchen i alle vores leverancer til Jer.

Udlejning af Opvaskere

Vores opvaskere er både grundige og effektive. De har gennemgået den træning der skal til for at løse opgaven og de er derfor klar til at gå igang når de møder.

Vi sørger for alt når du lejer opvaskere hos os, alt vores personale er forsikrede og mødestabile. Ved at leje dine opvaskere hos os, er du sikret mod sygdom, dårlige ansatte og alle de andre problemer der kommer med at have denne slags ansatte.

Læs mere om udlejning af opvaskere og køkkenpersonale.

Rengøring af Restauration

En grundig og ordentlig rengøring er naturligvis nødvendig for enhver restauration og det er her vi kommer ind. Vi er nemlig eksperter inden for netop dette felt.

Vores ansatte har gennemgået alle nødvendige kurser og de materialer vi bruger i vores produktion, er blandt branchens mest miljø- og allergivenlige. Det mener vi dine ansatte og kunder fortjener.

Læs mere om rengøring af restauration.

 
 

Hotel

Hastighed og kvalitet er nøgleordene for vores ansatte inden for hotel rengøring. Vi ved nemlig at Jeres kunder forventer det bedste når de træder ind i Jeres hotel og vores opgave er derfor at levere en kvalitet der matcher det, hver dag uden undtagelse.

Derfor er alle vores medarbejdere trænet, uddannede og mødestabile. De forstår at de repræsenterer Jeres forretning i mødet med kunden og de formår altid at levere en god service.

Hotel Rengøring

Selvom der ikke er meget tid til rådighed mellem ud- og indtjekning på dit hotel, så kan vores ansatte leverer den kvalitets ydelse der skal til, for at dine gæster for den bedste oplevelse af rene omgivelser.

Vi benytte nogle af branchens mest miljø- og allergivenlige produkter og vi ved hvad der skal til, for at sikre et godt indeklima, både for Jeres kunder og ansatte.

Vores mål er at være den foretrukne leverandør af rengørings ydelser til Hotel og Restaurations branchen og hvis du kontakter os i dag, vil gerne helt uforpligtet komme forbi og fortælle hvordan vi kan hjælpe dig.

Udlejning af Personale

Vi har nogle af branchens billigste opvaskere og rengøringspersonale og vi er ikke bange for at leje dem ud. Vores opvaskere er glade for at prøve forskellige virksomheder og de er både grundige og effektive.

Naturligvis har de har gennemgået den træning der skal til for at løse opgaven og de er derfor klar til at gå igang når de møder.

Er du ramt af sygdom eller mangel på personale, så kontakt os og vi kan hjælpe!

 

Modtag et Tilbud

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud

    8 - 17

    Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8 - 17. Udfyld formularen til venstre eller ring til os og få en snak om dit rengøringsbehov.

    Ring på 50441456 / 28862733

    Vi hjælper, altid.

    Vi kan stille mandskab og ydelser alle ugens dage, året rundt. Vi er klar over at din virksomhed måske ikke står stille og derfor er vi naturligvis klar til at hjælpe dig uanset hvornår på døgnet eller året.