CleancoCleanco

Udlejning af Køkkenpersonale

Vi ved at Jeres gæster og kunder forventer høj kvalitet af Jer, derfor er det vores målsætning at levere den højeste kvalitet i branchen i alle vores leverancer til Jer. Det ved vores medarbejdere og vores kunder forventer det.

Vi har stor erfaring i branchen

Vores opvaskere og køkkenpersonale er både grundige og effektive. De har gennemgået den træning der skal til for at løse opgaven og de er derfor klar til at gå i gang når de møder.

Vi sørger for alt når du lejer opvaskere hos os, alt vores personale er forsikrede og mødestabile. Ved at leje dine opvaskere eller øvrigt køkkenpersonale hos os, er du sikret mod sygdom, dårlige ansatte og alle de andre problemer der kommer med at have denne slags ansatte.

Modtag et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud på løsning af din opgave.

   
   

   

  Modtag et Tilbud

  Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud

   8 - 17

   Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8 - 17. Udfyld formularen til venstre eller ring til os og få en snak om dit rengøringsbehov.

   Ring på 50441456 / 28862733

   Vi hjælper, altid.

   Vi kan stille mandskab og ydelser alle ugens dage, året rundt. Vi er klar over at din virksomhed måske ikke står stille og derfor er vi naturligvis klar til at hjælpe dig uanset hvornår på døgnet eller året.