CleancoCleanco

Rengøring af Restauration

Vi ved at Jeres gæster og kunder forventer høj kvalitet af Jer, derfor er det vores målsætning af levere den højeste kvalitet i branchen i alle vores leverancer til Jer.

Vi har stor erfaring i branchen

En grundig og ordentlig rengøring er naturligvis nødvendig for enhver restauration og det er her vi kommer ind. Vi er nemlig eksperter inden for netop dette felt.

Vores ansatte har gennemgået alle nødvendige kurser og de materialer vi bruger i vores produktion, er blandt branchens mest miljø- og allergivenlige. Det mener vi dine ansatte og kunder fortjener.

Vi tror på overlegen service til prisen, hvorfor vores kunder bliver hos os i lang tid. Udfyld formularen og se selv, hvorfor vi er den foretrukne rengøringspartner til hele restaurationsbranchen på Sjælland.

Modtag et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud på løsning af din opgave.

   
   

   

  Modtag et Tilbud

  Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud

   8 - 17

   Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8 - 17. Udfyld formularen til venstre eller ring til os og få en snak om dit rengøringsbehov.

   Ring på 50441456 / 28862733

   Vi hjælper, altid.

   Vi kan stille mandskab og ydelser alle ugens dage, året rundt. Vi er klar over at din virksomhed måske ikke står stille og derfor er vi naturligvis klar til at hjælpe dig uanset hvornår på døgnet eller året.